SEJARAH WEIJIA METAL MESH:

1997  Didirikeun (Weijia Metal Mesh Factory).
2008  Kengingkeun kualifikasi impor sareng ékspor (Hebei Weijia Metal Mesh Co., Ltd).
2012 Kengingkeun sertifikasi ISO 9001.
2015 Parangkat produksi canggih sareng pabrik énggal anu standarisasi dianggo.
2017  Mimiti merhatoskeun amal, nyumbangkeun bibit tangkal buah, turunan babi, sareng sanésna ka daérah kamiskinan.
2019  Ngalengkepan reformasi sistem saham.
2020  Rengse sertifikasi perusahaan teknologi tinggi.

produk diulas

Advanteges kami

  • Professional sales team and fast responds to customer within 12 hours.

    Palayanan

    Tim penjualan profesional sareng gancang ngaréspon palanggan dina waktos 12 jam.

  • We persist in qualities of products and control strictly the producing processes, committed to the manufacture of all types.

    Produk

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

  • Good quality with ISO 9001 certificate since the year of 1997.

    Kualitas

    Kualitas anu saé kalayan bijil ISO 9001 ti saprak 1997.